PSV Hippos
Sinds 1925

Welkom bij PSV Hippos

Onze vereniging ligt centraal gelegen in het midden van het land tussen de A15 en A27 in de plaats Gorinchem.  Wij bieden dressuur- en springlessen aan en er zijn veel activiteiten zoals clinics, KNHS-wedstrijden en educatieve avonden.  Rijdende leden kunnen altijd gebruik maken van onze faciliteiten:

  • Rijbak 20x60 met StaBon bodem
  • Zandplaat/grote rijbaan van 45x65 met StaBon bodem
  • Springmateriaal
  • Longeercirkel met StaBon bodem
  • Ruim eigen parkeerterrein
  • Compleet ingerichte kantine met gezellig bar

Voor de jeugdruitertjes zijn er bixielessen en organiseren we een jaarlijks ponykamp. We hebben veel trouwe vrijwilligers, waar we heel blij mee zijn! 

Nieuws


Terug naar overzicht

20-11-2023

Rabo Coöperatieve Duurzaamheidsbijdrage € 7.500,-

In september werd er door de Rabobank een oproep gedaan aan de sector Sport & Cultuur van de Provincie Zuid-Holland, een pitch te maken voor het verduurzamen van de club. Dit stond ook in het kader van hun 125 jarig bestaan. Met het indienen van het filmpje kon een geldbedrag gewonnen om de duurzame wens te realiseren. Die kans liet Karin Sterrenberg zich niet ontnemen. Ze heeft een filmpje gemaakt waarin ze aangaf dat PSV Hippos al veel aan duurzaamheid heeft gedaan op de nieuwe locatie. Denk aan onder andere de zonnepanelen & de warmtepomp in en op het clubgebouw. Het nieuwe buitenterrein kan echter nog wel wat aankleding gebruiken. Het ziet er nu nog wat kleurloos en kaal uit. Duurzame beplating aanleggen is daarom wens waar Karin in het ingestuurde filmpje over verteld. Duurzame beplanting trekt vogels en insecten aan en stimuleert de biodiversiteit. Tevens krijgt het buitenterrein dan gelijk een kleurrijke uitstraling.

20 November was de uitreiking van de cheques. Een gezellig en ook leerzame avond met als klap op de vuurpijl de cheque van € 7.500,- die we in ontvangst mochten nemen. Rabobank bedankt en natuurlijk gefeliciteerd met jullie 125 jarig bestaan. Uiteraard ook dank aan Karin want door haar idee en het maken van het filmpje, ziet het buitenterrein er binnenkort kleurrijk en groen uit met hopelijk veel vogels & insecten.

 Rabobank groepsfoto's winnaars.jpg


Terug naar overzicht


 

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwsberichten, volg ons dan ook op Social Media. 

 

 

Op onze tarieven pagina vindt je de mogelijkheden en tarieven. 
Wil je je aanmelden als lid, kan dat via dit formulier.


Activiteiten agenda

Elke maand organiseren we een activiteit op de club. Hieronder vindt je de activiteiten die de aankomende maanden op het programma staan. Je kunt ze ook vinden op onze activiteiten pagina:

 

Lessen

Er worden weer volop lessen gegeven op de nieuwe locatie. 
Klik hier voor meer informatie.

 


 

Nieuwe locatie

Inmiddels zijn we verhuisd! Alle lessen en activiteiten vinden plaats op onze nieuwe accommodatie. Klik hier voor meer informatie en foto's.


 
E-mailen
Instagram