PSV Hippos
Sinds 1925

20-11-2023: Rabobank Rabo Coöperatieve Duurzaamheidsbijdrage € 7.500,-

In september werd er door de Rabobank een oproep gedaan aan de sector Sport & Cultuur van de Provincie Zuid-Holland, een pitch te maken voor het verduurzamen van de club. Dit stond ook in het kader van hun 125 jarig bestaan. Met het indienen van het filmpje kon een geldbedrag gewonnen om de duurzame wens te realiseren. Die kans liet Karin Sterrenberg zich niet ontnemen. Ze heeft een filmpje gemaakt waarin ze aangaf dat PSV Hippos al veel aan duurzaamheid heeft gedaan op de nieuwe locatie. Denk aan onder andere de zonnepanelen & de warmtepomp in en op het clubgebouw. Het nieuwe buitenterrein kan echter nog wel wat aankleding gebruiken. Het ziet er nu nog wat kleurloos en kaal uit. Duurzame beplating aanleggen is daarom wens waar Karin in het ingestuurde filmpje over verteld.  Duurzame beplanting trekt vogels en insecten aan en stimuleert de biodiversiteit. Tevens krijgt het buitenterrein dan gelijk een kleurrijke uitstraling.


20 November was de uitreiking van de cheques. Een gezellig en ook leerzame avond met als klap op de vuurpijl de cheque van € 7.500,- die we in ontvangst mochten nemen. Ook 31 andere verenigingen of stichtingen mochten een cheque in ontvangst nemen. Rabobank bedankt en natuurlijk gefeliciteerd met jullie 125 jarig bestaan! Uiteraard ook dank aan Karin want door haar idee en het maken van het filmpje, ziet het buitenterrein er binnenkort kleurrijk en groen uit met hopelijk veel vogels & insecten. Jubilarissen Algemene Ledenvergadering

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op vrijdag 3 november jl. zijn de jubilarissen van PSV Hippos in het zonnetje gezet. Leden die al jaren trouw zijn aan de vereniging waar we uiteraard ontzettend blij mee zijn en trots op zijn!

  • Wim de Groot 50 jaar lid
  • Annette van Arkel 50 jaar lid
  • Leonie Nieland 25 jaar lid
  • Edith de Wild 25 jaar lidAfscheid Karin als bestuurslid

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op vrijdag 3 november hebben we afscheid genomen van Karin Sterrenberg als bestuurslid. 21 Jaar lang heeft ze zich ingezet voor de vereniging. Karin is ook 1 van de bestuursleden die ervoor gezorgd heeft dat we de prachtige locatie waar we nu zitten hebben kunnen realiseren zoals het nu is.


Karin ontzettend bedankt voor alle jaren! Mede dankzij jou staan we waar we nu staan. We gaan je zeker missen als bestuurslid maar gelukkig blijft je lid en onderdeel van de activiteitencommissie.

 
E-mailen
Instagram