PSV Hippos
Sinds 1925

Welkom bij PSV Hippos

Onze vereniging ligt centraal gelegen in het midden van het land tussen de A15 en A27 in de plaats Gorinchem.  Wij bieden dressuur- en springlessen aan en er zijn veel activiteiten zoals clinics, KNHS-wedstrijden en educatieve avonden.  Rijdende leden kunnen altijd gebruik maken van onze faciliteiten:

  • Rijbak 20x60 met StaBon bodem
  • Zandplaat/grote rijbaan van 45x65 met StaBon bodem
  • Springmateriaal
  • Longeerbak
  • Ruim eigen parkeerterrein
  • Compleet ingerichte kantine met gezellig barVoor de jeugdruitertjes zijn er bixielessen en organiseren we een jaarlijks ponykamp. We hebben veel trouwe vrijwilligers, waar we heel blij mee zijn! 

Nieuws

20-11-2023, 19:30

Rabo Coöperatieve Duurzaamheidsbijdrage € 7.500,-

In september werd er door de Rabobank een oproep gedaan aan de sector Sport & Cultuur van de Provincie Zuid-Holland, een pitch te maken voor het verduurzamen van de club. Dit stond ook in het kader van hun 125...   Meer


03-11-2023, 20:00

Jubilarissen PSV Hippos

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op vrijdag 3 november jl. zijn de jubilarissen van PSV Hippos in het zonnetje gezet. Leden die al jaren trouw zijn aan de vereniging waar we uiteraard ontzettend blij mee...   Meer


03-11-2023, 20:00

Afscheid Karin als bestuurslid

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op vrijdag 3 november hebben we afscheid genomen van Karin Sterrenberg als bestuurslid. 21 Jaar lang heeft ze zich ingezet voor de vereniging. Karin is ook 1 van de...   Meer
 

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwsberichten, volg ons dan ook op Social Media.

 

 

Op onze tarieven pagina vindt je de mogelijkheden en tarieven. 
Wil je je aanmelden als lid, kan dat via dit formulier.


Activiteiten agenda

Elke maand organiseren we een activiteit op de club. Hieronder vindt je de activiteiten die de aankomende maanden op het programma staan. Je kunt ze ook vinden op onze activiteiten pagina:


EHBO | Mirjam van den Berg

Datum:22-11-2023
20:00

Een leerzame avond die je niet mag missen. Een ongelukje kan immers altijd gebeuren. Dan is het fijn als paardeneigenaar te weten hoe je moet handelen. Ook wanneer je al eens eerder een EHBO presentatie hebt bijgewoond, is het toch goed dit eens in de zoveel tijd te herhalen. Kijk ook op onze activiteiten pagina voor de flyer of download de flyer hieronder.

 EHBO VOL.jpg


Terug naar overzicht


 

Lessen

Er worden weer volop lessen gegeven op de nieuwe locatie. 
Klik hier voor meer informatie.

 


 

Nieuwe locatie

Inmiddels zijn we verhuisd! Alle lessen en activiteiten vinden plaats op onze nieuwe accommodatie. Klik hier voor meer informatie en foto's.


 
E-mailen
Instagram