Nieuws sponsorkliks

 

"Geacht lid van PSVHippos Gorinchem,

Zoals bekend zitten we momenteel weer in een gedeeltelijke lockdown met als gevolg (wederom) minder inkomsten voor PSVHippos
Om toch in deze uitzonderlijke tijden onze vereniging financieel te helpen vragen wij je om de SponsorKliks Chrome browser-extensie te installeren. Deze zorgt er voor dat je SponsorKliks niet gauw meer vergeet.

Hierdoor ontvangt de jeugd PSVHippos meer inkomsten en die kunnen we momenteel erg goed gebruiken.
Met Black Friday, Sinterklaas en Kerst voor de boeg, kunnen de SponsorKliksopbrengsten flink oplopen.

Het installeren van de browser-extensie duurt nog geen minuut.

 

 

 

 


Alvast bedankt voor je hulp en steun!
Met vriendelijke groet,
Bestuur van PSV Hippos Gorinchem"

Nieuwsbrief juni 2020

Beste allemaal,

Na een rare tijd, is Hippos weer bezig met het oppakken van activiteiten. Vanaf half maart heeft alles stil gelegen, daarna konden we starten met de Bixielessen, later ook de gewone lessen en op dit moment is ook de kantine weer open. Dit alles natuurlijk onder de voorwaarden die gesteld zijn door het RIVM.

De komende tijd hopen we nog meer activiteiten te kunnen organiseren.

Bij alles geldt: Houd je aan de regels van het RIVM (denk aan de 1,5 meter afstand), bij verkoudheid en koorts blijf je thuis en let op de maatregelen en regels die op het Hipposterrein gelden.

Hieronder een overzicht van wat we de komende tijd hopen te gaan doen:

 

4 juli: Cowboyfestijn

Alle jeugdleden zijn van harte uitgenodigd.

Goed om te zien dat we al veel opgaven hebben.

Dit cowboyfestijn komt in de plaats van het kamp.

 

11 juli: Barbecue.

Alle leden zijn van harte uitgenodigd op de jaarlijkse barbecue.

We beginnen deze avond om 19.00 uur.

De kosten zijn:

Volwassenen €15,- en kinderen tot 12 jaar € 5,-.

Dit is inclusief 2 consumpties.

We zouden het leuk vinden jullie deze avond te zien. Introducés zijn ook altijd welkom!

Opgeven kan via de mail, in de kantine of bij Cor (voor 6 juli).

 

18 juli: Meetmoment

Op zaterdag 18 juli organiseren we op het Hipposterrein een meetmoment. Dat is eigenlijk een wedstrijd, maar zonder klassement. Deze opzet is bedacht in verband met Corona. Iedereen met een startpas kan hier aan mee doen! Wil je mee doen of weet je iemand die mee wil doen? Je kunt je inschrijven via mijnknhs.nl

 

Ledenvergadering: Verplaatst

Helaas kon de algemene ledenvergadering niet door gaan. We hebben besloten om in het najaar de ledenvergadering en najaarsvergadering ineen te houden.

Datum volgt nog.

 

Lessen:

Elke vrijdagavond zijn er lessen. Indeling volgt na opgave via de app. We willen jullie wel vragen om niet op het laatste moment af te zeggen (tenzij het echt niet anders kan). Dan kunnen wij er voor zorgen dat de lessen niet te vol zijn en iedereen fijn mee kan rijden.

Bixielessen: deze zijn 1x per 3 weken op zondag. Deze start om 11 uur en dan vervalt de gewone zondagles. Op de overige zondagen is er een gewone les om 11 uur. De volgende data zijn er weer bixielessen: 19 juli, 6 september, 20 september, 11 oktober, 1 november, 22 november en 13 december.

 

Wedstrijden:

Op 29 augustus organiseren we de bixiedag. Alle bixieleden van Hippos en daarbuiten kunnen hier aan mee doen. Er kunnen 2 dressuurproeven gereden worden en een parcours gesprongen worden.

Op 4 september organiseren we een opengestelde avondwedstrijd voor alle ruiters met een startkaart (ook van buiten Hippos).

Onderlinge wedstrijd en boerengolf

Op 13 september houden we de laatste onderlinge wedstrijd en sluiten we af met de boerengolf. Vind je het leuk om eens een wedstrijdje te rijden? Of een moeilijker proef te oefenen? Of… om een kür op muziek te rijden? Denk er vast eens over na en start met oefenen!

 

Najaarsrit

10 oktober. Meer info volgt nog.

Gemeente

Kort geleden zijn wij (als bestuur) geïnformeerd door de gemeente.

De gemeente Gorinchem is bezig om het gebied rond het Hipposterrein te gaan ontwikkelen. Dat betekent dat we op dit moment een afspraak met de gemeente hebben om uitleg te krijgen over wat er (met het Hipposterrein) gaat gebeuren. Als we meer weten, horen jullie van ons!

 

We hopen dat jullie, ondanks de voor velen spannende Coronatijd, hebben kunnen genieten van je paard of pony of van mensen die aan het rijden waren.  Mocht je nog leuke ideeën hebben of ergens bij mee willen denken of helpen, laat het ons dan weten!

Blijf gezond, denk aan elkaar en we hopen jullie snel te zien!